Fejl i forum

Blandet snak omkring A112

Fejl i forum

Indlægaf Henrik Vind » fre 21. feb 2014 11:26

Jeg er blevet gjort opmærksom på at forumet ikke virkede.
Det har betydet at vi har været nød til at opdatere til den nyeste version.

Men nu skulle det gerne virke igen.

Der er sendt en mail ud til alle på forumet omkring opdateringen.
Ved en fejl er afsenderen blevet vist som John(a)autohenter.dk.
Der er bare adressen på ham der har være så flink at hjælpe os med opdateringen.

Det er også blevet rettet, der kommer sikker mere... 8)

-
/Henrik Vind
Brugeravatar
Henrik Vind
Site Admin
 
Indlæg: 1312
Tilmeldt: fre 21. dec 2007 12:40
Geografisk sted: Korning v/Horsens

Re: Fejl i forum

Indlægaf morten_a112 » fre 21. feb 2014 21:27

Vores forum har godt nok fået et windows 7 løft :lol:
Brugeravatar
morten_a112
 
Indlæg: 732
Tilmeldt: man 24. dec 2007 13:52
Geografisk sted: Fredericia

Re: Fejl i forum

Indlægaf Henrik Vind » lør 22. feb 2014 12:21

Der er ikke rigtigt arbejdet på designet endnu.
Vi ville hellere sikre data, få forumet til at virke igen og fokusere på funktionaliteten.

Jeg skal nok kikke lidt på designet, når jeg får tid. :)
/Henrik Vind
Brugeravatar
Henrik Vind
Site Admin
 
Indlæg: 1312
Tilmeldt: fre 21. dec 2007 12:40
Geografisk sted: Korning v/Horsens

Re: Fejl i forum

Indlægaf Henrik Vind » ons 26. feb 2014 08:09

Så fik vi forumet tilbage til sit gamle jeg. Dog med en del nye gratis funktioner. Det kan man jo ikke klage over.
/Henrik Vind
Brugeravatar
Henrik Vind
Site Admin
 
Indlæg: 1312
Tilmeldt: fre 21. dec 2007 12:40
Geografisk sted: Korning v/Horsens


Tilbage til Generelt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 1 gæst