Automania 2013 vil gerne have besøg af jeres klub

Har du forslag eller idéer?

Automania 2013 vil gerne have besøg af jeres klub

Indlægaf Henrik Vind » man 28. jan 2013 09:05

Vi har modtaget denne indbydelse.

(Jeg skal højst sandsynlig selv køre løb i Silkeborg, så jeg kan ikke være tovholder på et evt. træf. Men er der andre der vil, er de naturligvis velkommen.
Bemærk at det er kun én uge før A112 landstræffet i Ansager)

"Lad os sammen lave et arrangement for jeres klub i forbindelse med
Automania – Silkeborg Automobilfestival
den sidste weekend i august - fredag den 23. til søndag den 25. august.

Det er gratis for både deltagere og publikum, og der er masser af aktiviteter! Læs venligst nedenstående forslag og lad os få en snak.

Uddrag af festival-programmet
Festivalen åbnes af Silkeborgs borgmester Hanne Bæk Olsen fredag kl. 16 på Torvet i Silkeborg, hvor deltagende biler præsenteres for publikum.
Der er kæmpe træf for klassiske biler på Søtorvet fredag, lørdag og søndag. Her mødes mange forskellige bilmærker og klubber fra især Danmark, men også et stort antal biler fra norske klubber er allerede tilmeldt. Her kan man parkere sin klassiske bil helt gratis, så længe der er plads.
Dansand Classic Sprint 2013, der nu er blevet en afdeling af DM for klassiske biler, køres inde midt i byen på Danmarks smukkeste bane langs søerne lørdag og søndag fra kl. 9-17 (der mangler dog et par tekniske detaljer endnu). Hele Søvej bliver afspærret og sikret med halmballer og sandsække. Hvis man ikke har licens, kan denne erhverves på selve dagen efter et kort kursus. Der er fremragende tilskuerpladser og servicetelte med mulighed for at købe forplejning. Vi vil muligvis kunne tilbyde jeres klub en tur på “banen” efter en pacecar, hvor bilerne bliver præsenteret for publikum over højttalerne.
Klassisk bilmarked på Søtorvet lørdag og søndag kl. 10-16, hvor man kan sætte sin klassiske bil til salg helt gratis.
Cruise i naturen om søndagen med indlagt picnic – deltagelse er gratis. Der kan også arrangeres en speciel tur for jeres klub, hvis I ønsker det.
Musikalsk underholdning i løbet af festivaldagene.

Rabat på festival overnatning
Der er mulighed for gode tilbud på overnatning under festivalen. Byens campingpladser, hoteller og kroer har gode tilbud. Send os en mail, så er vi behjælpelige med rabat. Eksempelvis tilbyder Radisson blu overnatning fra lørdag den 24. til søndag den 25. august i enkeltværelse for 995 kr. og dobbeltværelse for 1.095 kr. med stor morgenbuffet. Det er også muligt at booke sig ind på byens andre hoteller og campingpladser.

Masser af muligheder for oplevelser og indkøb i Silkeborg
Der er mulighed for at se Danmarks største samling af veteranbiler på Jysk Automobilmuseum i Gjern, se de store kunstsamlinger på Museum Jorn, besøge Tollundmanden på Silkeborg Museum, se det spændende liv på Aqua eller sejle en tur med Hjejlen eller en anden af bådene. Hvis det har jeres interesse, så forsøger vi gerne at skaffe et godt tilbud.

Vi er gerne behjælpelige med at arrangere jeres besøg. Hvis I ønsker en form for fællesspisning, kan vi også skaffe et godt tilbud.

Vi vil samtidig gerne bede jer sætte arrangementet ind i klubbens kalender på hjemmesiden.

-------

Med venlig hilsen
Erik Lauritsen
Formand"
/Henrik Vind
Brugeravatar
Henrik Vind
Site Admin
 
Indlæg: 1322
Tilmeldt: fre 21. dec 2007 12:40
Geografisk sted: Korning v/Horsens

Tilbage til Træf & Arrangementer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron